Oud Bozum nu ook op Facebook

De website van Oud Bozum is nu al een tijdje online. Ons leek het ook leuk om Bozum (oud) een stekje te geven op Facebook.
Deze zal in de loop van de tijd nog actueler zijn en met nog meer foto’s en verhalen. Mij lijkt het leuk om jullie ook daar te zien. De facebook pagina is hier te bekijken: https://www.facebook.com/Oudbozum en het lijkt me leuk wanneer je deze gaat Liken :) Groetjes Frans Tolsma

Posted in Bozum
One comment on “Oud Bozum nu ook op Facebook
  1. Rita Brouwer says:

    Als kind kwam ik veel in Bozum bij mijn familie, de familie Hoitenga. Ik vond het prachtig op de boerderij. Mijn vader, Ette Brouwer, was de zus van Tante Zus en wij kwamen daar geregeld. Samen met de hond Trixi mocht ik dan naar de slager. Als de slager vroeg of ik een stukje worst wilde dan vroeg ik ook een stukje voor de hond. Ik vond het ook altijd leuk om naar het kruideniers winkeltje te gaan. Ik geloof dat deze Van Asperen heete? Als Amsterdammer was het een hele belevenis om in Bozum te zijn het leek als kind wel het andere eind van de wereld omdat wij vroeger altijd met de trein gingen.
    Ik heb hele leuke herinneringen aan Bozum. Groetjes Rita Brouwer nu uit Almere

Recente reacties